The Philadelphia Parks and Recs Department partnered with SALT Design Studio to develop a preliminary design for the playspace.

The designers at SALT are experienced in creating highly interactive community spaces, playgrounds, and parks.

SALT has submitted initial conceptual plans, which are still subject to change.  However, the following proposed elements will be included in any final design.

EastFallsLocal-park-collage-txt-2

05-SALT_McMICHAEL-PARK_NATURE-PLAY-VISIONING_PERSPECTIVE-SOUTH(1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s